Home > Spilleautomater fra SkillOnNet

Spilleautomater fra SkillOnNet

SkilOnNet utvikler videospilleautomater, kortspill, lotterier, og andre populære typer gambling. Selskapet ble kjent på grunn av utgivelsen av backgammon, men senere startet også produksjonen av andre spill.

Det totale antallet spill selskapet har er mer enn 30. Alle er tilgjengelige på SkillOnNet-plattformen, som gir rask service av høy kvalitet, fullstendig tilpasning, og støtte til alle spillere. De mest populære spilleautomatene er Zombie Bar, Professor Bubbles, Steam Punk, Good and Evil, Wizard of Odds, Safe Hacker, og andre.

SkillOnNet-videospilleautomater har et ganske gjenkjennelig grensesnitt, ettersom nesten alle har den samme strukturen og samme oppsett med tanke på spilleelementer.

Hvert spill åpnes med en kort video, som forteller spilleren om spillets emne. Deretter får brukeren muligheten til å justere spillinnstillingene (linjer, tipping, og myntverdi), se gjennom betalingstabellen, og til slutt begynne å snurre hjulene. I tillegg har hver spilleautomat et beleilig kontrollpanel. I tillegg har hver spilleautomat også en bonusrunde, som gjør at du kan vinne store gevinster.